Posted on

privacy

Privacy statement

Vetcoolshops.nl houdt uw privégegevens privé.
Vetcoolshops.nl, gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.

 

Wie is Vet Cool?
Vet Cool is een webwinkel dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van licentie merchandise artikelen voor verschillende gelegenheden. Op onze website verkopen wij alleen licentie artikelen van figuren die afkomstig zijn uit verschillende Games en kinderseries.

Vet Cool staat sinds 2011 geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder de bedrijfsnaam Vet Cool onder het KvK-nummer 53716604. Vet Cool is sinds 12 september 2012 gecertificeerd lid van het Webshop Keurmerk, om dit te realiseren moeten wij ons als onderneming houden aan wettelijke gedragen die gelden voor het voeren van een webshop, dit toont dan ook aan dat wij staan voor betrouwbaarheid en veiligheid.

Wij bieden onze klanten een overzichtelijk en tevens  beveiligd bestelproces waarin u de artikelen in een veilige omgeving kunt bestellen onder vermelding van uw persoons- en adresgegevens zodat u kunt afrekenen. Wij zorgen ervoor dat de artikelen die u heeft besteld, worden verpakt en verzonden naar het door u opgegeven  bezorgadres.

Onze Contactgegevens
Bedrijfsnaam:  Vet Cool
Straat:  Schutterskwartier 37
Postcode:  1967 KA
Plaats: Heemskerk
Land: Nederland
E Mailadres: info@vetcoolshops.nl
Telefoon:  06-24818355

Waarom verwerkt Vet Cool persoonsgegevens?
Wij vinden het van groot belang om uw privacy te beschermen en te waarborgen als het gaat om uw persoonlijke gegevens. De gegevens die u verplicht dient in te vullen om een bestelling te plaatsen zijn dan ook dusdanig beperkt dat deze enkel het doel hebben om uw bestelling te verwerken en de artikelen vervolgens op het juiste adres te laten bezorgen. Alle overige gegevens die op onze website gevraagd worden kunt u vrijblijvend en in eigen belang vermelden. De door u vermelde persoonsgegevens worden ook gebruikt om u op de hoogte te stellen van wijzigingen die betrekking hebben op de door u gemaakte bestelling.

Wij werken met een beveiligde (https://) SSL-verbinding die ervoor zorgt dat uw persoons– en betalingsgegevens versleuteld en beveiligd worden verzonden naar ons klantenregister, zonder dat derden hier toegang tot hebben.

Wat doet Vet Cool met uw persoonsgegevens?
Vetcoolshops.nl gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.
Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

  • Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden, deze zal uitsluitend aan derden worden doorgegeven als deze betrokken zijn bij het verwerken en het uitvoeren van uw bestelling, uw gegevens worden dan ook voor geen enkel ander doeleinde gebruikt dan voor het vervullen van de onderling gemaakte koopovereenkomst.
  • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database; Uw transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen;
  • Wij gebruiken uw e-mailadres slechts éénmalig om uw bestelling af te ronden;
  • Wij sturen u alleen aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere circulaires na uw uitdrukkelijke toestemming;
  • Als u geen berichten meer wilt ontvangen van Vetcoolshops.nl dan kunt u zich ten allen tijde uitschrijven door een mail te sturen naar info@vetcoolshops.nl. Wij sturen u dan geen mailings meer.

De pakketdienst
Om te kunnen waarborgen dat de artikelen op het juiste adres geleverd worden, delen wij de door u opgegeven informatie uitsluitend met de pakketdienst waar wij mee samenwerken. De pakketdienst is verplicht om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan en hebben wederom een eigen privacybeleid dat u kunt vinden op de websites van PostNL.

Betaalmethode Multisafepay
Wij werken samen met Multisafepay, Multisafepay is een aanbieder van betaaldiensten en verwerkt deze in hun systeem om de aankoop van uw de door bestelde artikelen te kunnen realiseren. Multisafepay is verplicht om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan en hebben hun eigen privacybeleid dat u kunt vinden op de website van www.multisafepay.com

Google Analytics
Om het gebruiksgemak van onze website te bevorderen maken wij gebruik van Google Analytics. Dit is een webanalyse programma van het bedrijf Google Inc. Het Google Analytics systeem gebruikt cookies om te analyseren op welke wijze de website door onze klanten wordt gebruikt.

Door middel van zogeheten cookies wordt informatie over het gebruik van de website verkregen. In combinatie met uw IP-adres worden deze gegevens naar een Google server in de Verenigde Staten verzonden en daar vervolgens opgeslagen. Google zal deze informatie gebruiken om het website gebruik te analyseren, rapporten over de website activiteiten samen te stellen voor de websitebeheerder en andere diensten die verband houden met het gebruik van de website en het gebruik van internet uit te voeren.

Google zal deze informatie alleen doorgeven aan derden indien dit wettelijk verplicht is of voor zover derden deze gegevens in opdracht van Google verwerken. Google zal in geen enkel geval uw IP-adres met andere gegevens van Google verbinden.

U kunt de installatie van cookies voorkomen door het aanpassen van de basisinstellingen in uw browser software; echter willen wij erop attenderen dat in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van de website volledig kunnen worden gebruikt. Ook kunt u de registratie van de gegevens door de cookies (inclusief uw IP-adres) welke gerelateerd zijn aan uw gebruik van deze website blokkeren door het downloaden en installeren van de browser-plugin, beschikbaar via:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Google Inc. is verplicht om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan en heeft een eigen privacybeleid dat u kunt vinden op de website van Google.

Hoe lang bewaard Vet Cool uw persoonsgegevens?
Wij bewaren uw persoonlijke gegevens enkel en alleen elektronisch en nooit langer dan noodzakelijk. Uw gegevens worden nadat u deze heeft ingevuld bewaard in een digitaal klantenregister. Hierdoor is het voor onze medewerkers mogelijk om de gegevens in te zien ook nadat uw bestelling is afgerond.

De gegevens waaronder uw persoonsgegevens en de aangekochte artikelen maken deel uit van onze verkoopadministratie en worden hiermee door de belastingdienst aangemerkt als basisadministratie. Ondernemers moeten deze basisadministratie volgens de belastingdienst 7 jaar bewaren en bij aanvraag kunnen tonen. Na verloop van deze termijn worden uw gegevens uit ons klantenregister verwijderd.

Uw rechten
De nieuwe algemene verordening gegevensbescherming van de Europese Unie, Verordening (EU) 2016/679, afgekort AVG, geeft u het recht om de door Vet Cool verwerkte persoonsgegevens in te zien, te beperken, te wissen en/of te corrigeren. Vet Cool kan deze rechten alleen verlenen als de verwerking van de gegevens niet is gebaseerd op een wettelijke verplichting. Als u één van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via info@vetcoolshops.nl. Vet Cool zal zo spoedig mogelijk actie ondernemen, in elk geval binnen 48 uur. Om beveiligingsredenen en om de rechtmatigheid van uw verzoek of klacht vast te stellen, kunnen we u vragen om bewijs van uw identiteit. Uw rechten uit hoofde van de AVG zijn de volgende:

  • Het recht van toegang tot persoonsgegevens
  • Het recht om persoonsgegevens te corrigeren/rectificeren
  • Het recht om te verzoeken om verwijdering van persoonsgegevens
  • Het recht om het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken
  • Het recht om een klacht in te dienen (zie hieronder)

Als u niet tevreden bent met een door Vet Cool verleende diensten of een door Vet Cool gegeven antwoord kunt u een klacht indienen bij de Nederlandse gegevensbeschermingsautoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie vindt u op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en

Klantenservice Vet Cool
Als u onze online winkel bezoekt en hier ook gebruik van maakt gaat u akkoord met ons privacybeleid. In het orderproces wordt u ook gevraagd dit nogmaals te bevestigen, zodat de bestelling die u wilt uitvoeren kan worden afgerond. Heeft u vragen kunt u onze klantenservice bereiken via 0624818355 of u kunt een e-mail sturen naar info@vetcoolshops.nl, wij helpen u uiteraard graag verder.

Mei 2018